1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't see pics or tags

Discussion in 'The Site' started by Stig, Aug 18, 2012.

  1. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    I have a truly weird problem - my spare computer uses the same software (XP, Mozilla etc) but refuses to show ANY of the pics on this site, even in edit mode the tags and their contents disappear making it look like they've been deleted.
    I've repaired the other pc and now able to see the pics again - whats wrong with my backup machine?

    I viewed the site with explorer 8 and it works fine. I removed Mozilla and re-installed v14, it refuses to show the pics or tags still
     
  2. Mafix

    Mafix Owner Staff Member Administrator Donated!

    that's weird as hell. do you have some sort of filter on your browser with the security set way too high?
     
  3. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    I've gone in and compared the two browsers, both are using the same settings (medium). There must be a setting somewhere in Mozilla I can't see
     
  4. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    Still haven't found the problem
    I've reloaded flash, java etc and no difference
     
  5. Mafix

    Mafix Owner Staff Member Administrator Donated!

    i have no clue. it's something on that specific machine i tell ya.
     
  6. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    Ya, definitely. I note quite a few members are in the IT field and maybe one has seen this before
     
  7. Seank90

    Seank90 Well-Known Member Donated!

    what extensions in your browser are you uising?
     

Share This Page