1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Are you sure you wish to leave this page issue

Discussion in 'The Site' started by CyberRad, Jun 15, 2012.

  1. CyberRad

    CyberRad Well-Known Member Staff Member Administrator

    Is everyone experiencing the issue of being asked if they are sure they want to leave this page when they post to the forum? This appears to only be happening to me when using the quick reply.
     
  2. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    Haven't had that problem
     
  3. CyberRad

    CyberRad Well-Known Member Staff Member Administrator

    Are you using the quick reply tool?
     
  4. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    Yes, I use quick reply 99% of the time
     
  5. lone wolf

    lone wolf Well-Known Member Donated!

    Yes I had it...
     
  6. celica_gt-i

    celica_gt-i Well-Known Member

    Happens the same to me :/
     
  7. Seank90

    Seank90 Well-Known Member Donated!

    me too, as you know
     
  8. trel162

    trel162 Well-Known Member Donated!

    yep happened a few hours ago, posted fine tho
     
  9. CyberRad

    CyberRad Well-Known Member Staff Member Administrator

    Thanks for your input. I have a ticket in with vBulletin about this issue.
     
  10. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    Forgot to mention I'm using Mozilla on XP pro, dunno if that helps
     
  11. CyberRad

    CyberRad Well-Known Member Staff Member Administrator

    It does. Thanks
     
  12. CelicaSteve

    CelicaSteve Well-Known Member Staff Member Super Moderator Donated!

    Happens to me
     
  13. Seank90

    Seank90 Well-Known Member Donated!

    chrome and seven here
     
  14. lone wolf

    lone wolf Well-Known Member Donated!

    still have it. IE8 op windows 7
     
  15. Seank90

    Seank90 Well-Known Member Donated!

    [​IMG]
     
  16. Stig

    Stig ST162 Guru Donated!

    test post using IE8 & XP pro - no problem found
    IE8 is painfully slow Wolf compared to Mozilla, the common denominator here seems to be Win7 which I avoid like the plague as it causes havoc with graphics and rip software
     
    Last edited: Jun 16, 2012
  17. lone wolf

    lone wolf Well-Known Member Donated!

    well...I didn't upgrade yet as I am ok with as it is but cannot acces certain pages in IE 9... And Mozilla/firefox...I'm used to IE :)
     
  18. CelicaSteve

    CelicaSteve Well-Known Member Staff Member Super Moderator Donated!

    What can we do about it ? I have no idea of what you're talking about though :rolleyes:
     
  19. Chan110

    Chan110 Well-Known Member Donated!


    Testing...
     
  20. Chan110

    Chan110 Well-Known Member Donated!

    Problem did exist both on my computer (chrome) + mobile (android)....but now seems to be still NOT working ok ..
     
    Last edited: Jun 16, 2012

Share This Page